Met andere ogen kijken...

Yury Yulan Videoproducties
Meentweg 22
1261 XT Blaricum

(035) 531 1981Bijgewerkt 14-06-2019
U bent bezoeker 122091 sinds 16 juni 2006.

Kosten

De kosten – twee voorbeelden

Een congresregistratie, vergadering of andere bijeenkomst, leggen wij vast met drie camera’s. In overleg met u maken wij óf een volledige registratie, óf een samenvatting. Inclusief een voorgesprek en een locatiebezoek vergt dit een investering van € 6.000,- exclusief BTW en DVD duplicatie. Wij leveren de video op een DVD en als file voor publicatie op uw intra- of internet.

De kosten voor een bedrijfspresentatie zijn lastiger in te schatten. We gaan daarom uit van de volgende vooronderstelligen: u heeft een idee voor uw presentatie. Wij maken in overleg met u een scirptvoorstel. Na accordering door u worden de opnamedagen gepland. Een en ander is zo te organiseren dat de locaties, mensen en het materiaal op tijd beschikbaar zijn en er zoveel mogelijk aaneengesloten kan worden gedraaid. Wij leveren de video op een DVD en als file voor publicatie op uw intra- of internet.
Het maken van het script, de organisatie, de draaidagen, montage en afwerking zal dan rond de € 10.000,- uitkomen, opnieuw exclusief BTW en DVD duplicatie.

In bovenstaande voorbeelden zijn de kosten arbeid de bepalende factor. De strakheid van organiseren bepaalt de hoeveelheid tijd die de crew besteedt. Daarnaast is de complexiteit van de opnamen (bijvoorbeeld opnamen met kranen en dolly’s en de vraag of er kunstlicht nodig of gewenst is) eveneens bepalend voor de vraag hoeveel tijd er nodig is om de opnamen te maken, en een strak eindproduct neer te leggen.